Der bookes..

Gæst nr.2

Karoline var her 4 dage, og der blev tomt, da hun tog afsted. Ikke fordi hun fylder et hus med larm, snak og støj, næsten tværtimod, men fordi det var så rart at være flere i lejligheden!

Og de næste gæster kommer snart:

Først og fremmest Magda (vinterferien), men siden kommer Joakim en uge og skal bla. se på fugle i det nærliggende Floi, fuglereservat.

En uge før påske kommer Axel og Ole, mine gode legekammerater, og i påsken kommer Magda (igen) sammen med Margit, Karoline (igen) og Jens. DET bliver specielt, fordi jeg da også har ferie og kan være sammen med dem fulltime!

Og der er jo SÅ meget, jeg gerne vil vise alle!

I april skal vi til konfirmation i Mosfellsbær, hvorfor Jutta, Barbara og Nikoline også kommer, fulgt af Magda(!) og Kaj og Ulla!

Kasper vil også herop nogle dage, og jeg håber også at Peter og Kjeld fra Hareskovens Skole kan tage på planlægningstur heroppe, da de gerne vil til Island i efteråret og have en kontaktklasse at besøge. Jeg forsøger at formidle en kontakt, og det skulle nu være på plads! Det kan blive en uhyre interessant proces for alle involverede!

Modsat efteråret, hvor jeg var meget mig selv i weekenderne, er der her gode muligheder for hygge, snak og udveksling af informationer. Samtidig har jeg stående invitationer fra flere af de lærere, som jeg samarbejder med nu, og vil faktisk altid kunne finde en gratis kop kaffe og en god snak, når jeg er i Selfoss.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *