Drengene kommer

Da vi for et år siden mistede vores gode kammerat Per, gik der også ged i vore årlige møder, hvor vi over en weekend nød hinandens selskab omkring spil, leg, oplevelser, mad og drikke.

At jeg så tog til Island umiddelbart efter, gjorde ikke sagen for at mødes lettere.

Derfor blev jeg meget glad, da Ole kontaktede mig for at sige, at han og Axel ville komme til Island og holde fælles træf her! Og det er så nu!

Ingen af dem har været i Island før, men jeg har en fornemmelse af, at de – trods en halvdårlig vejrudsigt – vil opleve og elske dette land som jeg.

Vi har 5 dage fra tirsdag til søndag hen over Kr. Himmelfartsferien til at udforske sammen – alt for lidt til at nå det hele, så vi må prioritere. Det vanskeliggøres også af at jeg skal arbejde både onsdag og fredag, som man gør her omkring helligdagen, men mon ikke de selv kan tage på et par ture??

Heldigvis er skemaet – som altid her i Island – meget forudsigeligt, og foreløbigt er der 5 skemaændringer for ugen, som giver mig ekstra tid med vennerne.

Den 5. mand

Oprindeligt var vi 5, som omkring 1980 udgjorde en landsbestyrelse for idrætsforeningerne på landets seminarier. Efter vores regeringsperiode fortsatte vort venskab, og de seneste mange år har vi – fire af os -mødtes jævnligt, mindst en gang om året. En overgang var vi også den selvbestaltede landsbestyrelse for bordcurling-unionen.

Pudsigt nok er den 5 mand i flokken, Kjeld lidt med i udkanten af min islandske rejse, idet han og jeg har prøvet at arrangere en skolerejse herop. Det mislykkedes dog pga økonomi, men vi fik genoprettet en kontakt, som har været meget svingende de senere år, og jeg har haft personlig glæde af igen at snakke med Kjeld.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *